Ανθρωπιστική βοήθεια σε Ρόδο και Κάρυστο

Στις 25/7/2023 η Εθελοντική μας Ομάδα, με την βοήθεια μελών και συνανθρώπων, συγκέντρωσε και μετέφερε μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών στην μεταφορική εταιρεία «ΑΕΤΟΣ».
Η εταιρεία ανέλαβε αφιλοκερδώς τα έξοδα μεταφοράς των νερών έως την Ρόδο, ως ανθρωπιστική βοήθεια στους @diasostes_rodou για να τα μοιράσουν όπου χρειάζεται, σε εθελοντές, στο Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και σε πυρόπληκτους ανθρώπους. 
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την μεταφορική εταιρεία καθώς και δυο εθελοντές μας που μετέφεραν τόσο μεγάλη ποσότητα νερού έως το Ρέντη για να παραλάβει η μεταφορική. 
 
Ωστόσο, στις 26/7/2023 η εταιρεία Dianik Bross Shipping Corporation S.A. μας χορήγησε
 100 6αδες εμφιαλωμένα νερά και με την βοήθεια της εταιρείας New Kronos Star Maritime CO S.A, μεταφέρθηκαν με φορτηγό ως την Ραφήνα. 
Με το πλοίο “PANORAMA” μεταφέρθηκαν επίσης αφιλοκερδώς έως το Μαρμάρι, όπου από εκεί παρέλαβαν οι συνάδελφοι εθελοντές, από τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Καρύστου. 
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον κάθε ένα συνάνθρωπο μας, τα μέλη μας αλλά και όλους τους εθελοντές, που συνέδραμαν σε αυτήν την πράξη αλληλεγγύης, δίνοντας δύναμη στους συναδέλφους μας από την Ρόδο και από την Κάρυστο για να συνεχίσουν!