Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Βάρης στο εΘΕΛΩντικά του Attica Tv

Στις 08 Μαΐου 2018, η δημοσιογραφική ομάδα του Attica TV,  με παρουσιάστρια  τη  δημοσιογράφο κα. Αλεξάνδρα Κατσαρού,  πραγματοποίησε επίσκεψη στο πυροφυλάκειο μας, με σκοπό την ανάδειξη του έργου της Εθελοντικής Ομάδας μέσα από την  εκπομπή «εΘΕΛΩντικά».

Ο θεσμός του Εθελοντισμού συνεισφέρει τις τελευταίες δεκαετίες  στην Οικονομική και Κοινωνική ανάπτυξη  και τα μηνύματα σχετικά με τη μελλοντική του πορεία εμφανίζονται αισιόδοξα για το σύνολο της Ευρώπης. Ωστόσο, τα προοιωνίσματα  στην Ελλάδα είναι λιγότερο θετικά. Το παρόν βίντεο  έχει ως στόχο την δημιουργία ενός πλάνου προώθησης του Εθελοντισμού σε τοπικό επίπεδο και προσέλκυσης νέων εθελοντών αλλά και ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου, αξιοποιώντας τα εργαλεία που προσφέρει το κοινωνικό μάρκετινγκ με την πεποίθηση ότι η χρήση των τεχνικών αυτού μπορεί να οδηγήσει το κοινό στην υιοθέτηση μιας εθελοντικής συμπεριφοράς.

Ευχαριστούμε τη δημοσιογραφική ομάδα του Attica TV και τη δημοσιογράφο – παρουσιάστρια  κα. Αλεξάνδρα Κατσαρού για την ανάδειξη της  μακρόχρονης εθελοντικής δράσης της Ομάδας μας, όπως και τους συναδέλφους εθελοντές, για τη συμμετοχή τους και την προσφορά τους, μέσα από την  μακροχρόνια εμπειρία τους στον τομέα του Εθελοντισμού.

Μπορείτε να δείτε το trailer εδώ, αλλά και να παρακολουθήσετε την εκπομπή παρακάτω.

 

Leave a Comment