ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Έληξε επιτυχώς και η φετινή αντιπυρική περίοδος 2015 ( 1η Μαΐου – 31η Οκτωβρίου ), με έναν εξ’ ίσου θετικό απολογισμό για τον Δήμο μας, με εξαίρεση, την ατυχή μεγάλη πυρκαγιά στον Υμηττό και συγκεκριμένα στις περιοχές του Βύρωνα και της Ηλιούπολης, παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες των εμπλεκομένων δυνάμεων των Εθελοντικών Ομάδων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας των Δήμων της περιοχής.

Για μια ακόμη χρονιά, επεκράτησε η σοβαρότητα και η ευθύνη για την λειτουργία του επιχειρησιακού σχεδιασμού από την Ομάδα μας, ανάλογη με την σοβαρότητα και το ήθος των μελών της.

Εκφράζοντας πρωτίστως τον σεβασμό αλλά και τις ευχαριστίες μας σ’ αυτούς που στο όνομα του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τους συμπολίτες μας, πλαισίωσαν τα πληρώματα των πυροσβεστικών οχημάτων, όλη αυτήν την εξάμηνη περίοδο. Ευχαριστούμε επίσης τις οικογένειές μας για την υπομονή τους και τους φίλους μας, που μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και όσους ενεπλάκησαν με την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας, για την συνεργασία που είχαμε, τον Διοικητή του 8ο Π.Σ. και το προσωπικό του για την άριστη συνεργασία μας και τέλος, τους χορηγούς μας ιδιαίτερα, τους οποίους και τιμούμε, για την πολύτιμη προσφορά τους, τόσο αναγκαία για την λειτουργία του Πυροφυλακίου μας.

 

09/11/2015

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Leave a Comment