ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΡΗΣ
Α.Μ. Γ.Γ.Π.Π. : 48/2008
Παλαιό Γήπεδο Ποδοσφαίρου, Παραλία Βάρκιζας

ΤΚ: 16672, ΒΑΡΗ
Τ: 210 9655 668
e-mail: pyrasfaliavaris@gmail.com
www.dasoprostasiavaris.gr                                     

Βάρη, 27 Μαρτίου 2017

Αρ. Πρωτ.: 10 /2017

  Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Βάρης, έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια λειτουργίας, έργου και συμβολής στην Πολιτική Προστασία και στο Κοινωνικό σύνολο γενικότερα, συνεχίζει και για αυτή τη χρονιά δυναμικά τη δράση της, ενόψει την έναρξης της αντιπυρικής περιόδου (1Μαίου – 31 Οκτωβρίου).

  Απευθύνουμε κάλεσμα ενεργοποίησης σε όσους συνανθρώπους μας, διαθέτουν αυξημένο πνεύμα αλληλεγγύης και προθυμίας, συνεργασίας και υπομονής, σε όσους διαθέτουν χρόνο, όρεξη και δημιουργική διάθεση, επιδιώκοντας να επηρεάζουν τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, παρά να κάθονται απαθείς και παθητικοί, ηλικίας 18-55 ετών, για να συνεχίσουμε το έργο μας με περισσότερη αποτελεσματικότητα, προσφέροντας όλοι μαζί και ο καθένας με τις δικές του δυνατότητες.

  Οι δραστηριότητες της ομάδας, δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα της Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης αλλά και σε Κοινωνικές δράσεις που στόχο έχουν την κοινωνική προσφορά, τη δραστηριοποίηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

  Αυτή τη διάθεση προσφοράς από τη μεριά των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, θρησκείας, εθνικότητας και λοιπών προσωπικών χαρακτηριστικών, χρειαζόμαστε για το έργο  μας.

“Πρέπει εμείς οι ίδιοι να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε”  Mahatma Gandhi.

  Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας : www.dasoprostasiavaris.gr. Οι ενδιαφερόμενοι/ες εθελοντές/εθελόντριες , που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας, μπορούν υποβάλουν την αίτηση τους είτε ηλεκτρονικά είτε στο χώρο του Πυροφυλακείου, κάθε Δευτέρα 19:00-21:00.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!   

 

Η Διοικούσα Επιτροπή

Leave a Comment