Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 31η Οκτωβρίου, έληξε η αντιπυρική περίοδος του 2014 ( από 01/05 έως 31/10). Η περίοδος αυτή υπήρξε επιτυχής κατά γενική ομολογία, που παρ’ όλες τις αντικειμενικές αντιξοότητες ( ελλείψεις βοηθητικού προσωπικού από την Πολιτική Προστασία του Δήμου κ. α ), η Ομάδα μας λειτούργησε και αυτήν την χρονιά με ευθύνη, επαγγελματισμό, σοβαρότητα και ήθος, όπως αυτή γνωρίζει και λειτουργεί, όλα αυτά τα χρόνια από της ιδρύσεώς της.

Έτσι, για άλλη μια φορά, προσφέραμε ανιδιοτελώς την εθελοντική μας προσφορά στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους συνδημότες μας , συνεισφέροντας στην ασφάλεια και την προστασία του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε όλους όσοι από τα μέλη μας που συμμετείχαν καθημερινά στις βάρδιες επιφυλακής και λειτουργίας των πυροσβεστικών οχημάτων, επί έξι συνεχόμενους μήνες, αλλά και τις οικογένειες , τους φίλους μας, που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας τους.
Ευχαριστούμε τον 8ο Π.Σ., το προσωπικό του και τον Διοικητή κ. Στ. Πιερρακάκη προσωπικά, για την άριστη συνεργασία που είχαμε.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους Χορηγούς που μας βοήθησαν , τους τιμούμε και επιβεβαιώνουμε ότι, χωρίς την πολύτιμη συνδρομή τους, ενδεχομένως, δεν θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε επιτυχώς.

Δείτε το πλήρες κείμενο στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δελτίο Τύπου Ε.Ο Βάρης 16-11-2014

Leave a Comment