Καθαρισμός Χερώματος Βάρης

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία έγινε την Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου 2011 ο καθαρισμός από σκουπίδια του Χερώματος Βάρης, που οργάνωσε ο Εκπολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Χερώματος Βάρης «O ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ».

 

Η περιοχή έλαμψε κυριολεκτικά μετά τον καθαρισμό της περασμένης Κυριακής. Το δυναμικό παρόν στην προσπάθεια του συλλόγου έδωσαν, εκτός από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που ανέλαβε την προβολή και την κάλυψη του όλου εγχειρήματος, οι κάτοικοι της περιοχής, η εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας Βάρης, η εθελοντική ομάδα Βούλας, ο Δήμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Κάραγιαν, κα Αργυροπούλου, κ. Ζυγούρης, η πρόεδρος της Δ.Κ. Βάρης κ. Κανέλλου και ο σύμβουλος Δ.Κ. Βάρης κ. Τριβυζάς.

 

Ο σύλλογος με σχετική ανακοίνωση καταγγέλλει έντονα κάθε προσπάθεια καπήλευσης της εκδήλωσης και δηλώνει «για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας, δεν υπήρξε κανενός είδους αιγίδα και συμπαράσταση από τον ΣΠΑΥ, όπως θέλουν μερικοί εκ των υστέρων να εμφανίζουν».

 

Τέλος, ο σύλλογος δηλώνει ότι «θα συνεχίσει να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των κατοίκων καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος, σε πείσμα της εκάστοτε εξουσίας που στρουθοκαμηλίζει και αγνοεί την υπάρχουσα πραγματικότητα, αφήνοντας σε διαρκή ομηρία και εκτός σχεδίου πόλης το Χέρωμα της Βάρης».

Video: Καθαρισμός Χερώματος

 

Leave a Comment