Πυρκαγιά εν υπαίθρω Λουμπαρδα Κορωπίου και Κόρμπι Βάρης

Το Σάββατο 27/06/2020 κληθηκαμε σε δύο συμβάντα. Το πρωτο 17:45 στην Λουμπαρδα Κορωπίου όπου επιχείρησε το Βάρη 1 με διμελές πλήρωμα και το δεύτερο 5 λεπτά αργότερα, επί της οδού Δημητσάνας στο Κορμπι Βάρης όπου κινητοποιηθηκε άμεσα το όχημα ΒΑΡΗ 2 με τριμελές πλήρωμα, ενισχύοντας με ακόμη 2 εθελοντές μέσα στα επόμενα 10 λεπτά.

Άμεσα έγιναν ενέργειες για την οριοθέτηση της πυρκαγιάς εν αναμονή των υπολοίπων οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος (25 πυροσβέστες, 4 οχήματα, 1Ε/Π, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων), της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου (5 οχήματα) και των εθελοντικών ομάδων γειτονικών Δήμων (4 οχήματα). 

Η καμμένη έκταση υπολογίζεται στα 6 στρέμματα.

[ngg src=”galleries” ids=”14″ sortorder=”548,544,545,543,542,546,547″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

Ευχαριστούμε τις εθελοντικές ομάδες, Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Βύρωνα, Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Ηλιούπολης, Εθελοντική ομάδα ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ, Εθελοντική Ομάδα Κορωπίου, για την συμβολή τους, τον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό και τα πεζοπόρα τμήματα για την άριστη συνεργασία, την εντεταλμένη σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κα. Δήμητρα Σουτόγλου για την άμεση ανταπόκριση της, την Πολιτική προστασία του Δήμου για την συνεργασία, καθώς επίσης και τους κατοίκους της περιοχής για την βοήθεια τους, προσφέροντάς μας νερά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Leave a Comment