Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης

Σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα νερά, γάλα μακράς διαρκείας, πάνες, μωρομάντηλα, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, γάζες, fucidin και betadine για να συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση του δράματος που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Δεχόμαστε τα προαναφερόμενα είδη σήμερα 24/7 έως τις 22:00 καθώς αύριο και μεθαύριο (Τετάρτη 25/7 και Πέμπτη 26/7) από τις 09:00 έως τις 22:00 στο χώρο του πυροφυλακίου 29ο χλμ. Λ. Αθηνών – Σουνίου (παράδρομος) , Παραλία Βάρκιζας (παλιό χωμάτινο γήπεδο) πλησίον Yabanaki

**Θερμή παράκληση μόνο τα αναγραφόμενα αναλώσιμα είδη.

Είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα νερά, γάλα μακράς διαρκείας, πάνες, μωρομάντηλα, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, γάζες, fucidin και betadine συγκεντρώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για να συνδράμει στην αντιμετώπιση του δράματος που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Leave a Comment